[metaslider id="9331"]
batyus-kvizest-a-pecsi-jogi-karon

Ma este batyus kvízest lesz a pécsi jogi karon! – Interjú Horváth Zsomborral

Ma kerül megrendezésre a pécsi jogi kar újabb Kvízestje, ahol a tavalyi versenyből kiindulva fergeteges hangulat és hatalmas izgalmak várják a résztvevőket. A tavalyi versenyen a Media Iuris is képviseltette magát, ráadásul mindjárt két csapattal, és minden elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy a lányok és fiúk csapata is szép eredményeket ért el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Media Iuris (@mediaiuris) által megosztott bejegyzés,

A szerkesztőségünk tagjai a tavalyi versenyt annyira élvezték, hogy idén nem kettő, hanem már három csapatban igyekeznek helyes válaszokkal megnyerni a Kvízestet. A tavalyi évhez hasonlóan idén is készülünk social media platformjainkon élő közvetítéssel, így akik nem tudnak részt venni az eseményen, azok is gond nélkül élvezhetik a rendezvényt otthon.  Az estéről a Hallgatói Önkormányzat programszervező referensét, t kérdeztük:

INTERJÚ

Media Iuris: Az első kérdésem úgy gondolom sok hallgatót foglalkoztat. Valóban inni- és ennivalót is hozhatnak a versenyzők magukkal?

horvath-zsombor-ujHorváth Zsombor: Igen, ma „batyus kvízestet” tartunk, azaz mindenki hozhat, amit csak szeretne: üdítőt, alkoholt és ételt is. Reméljük, ezzel is valamelyest izgalmasabbá és kötetlenebbé tehetjük a versenyt. Így tehát a napokkal ezelőtt feltett ‘insta-kérdésre‘ a helyes választ most már elárulhatjuk: Amit NEM szabad hozni, az a tanulnivaló! Bort, nasit és a jó hangulatot szinte kötelező!

 

batyus kvízest

Media Iuris: Lesz tematikája a mai estének?

Horváth Zsombor: Konkrét tematikával nem készülünk, de a igyekeztünk a pécsi jogi karral kapcsolatos kérdéseket feltenni és összeválogatni. Garantálhatom, hogy meglepetésből és nevetésből egyaránt sok lesz!

Media Iuris: A Media Iuris alelnökeként szolgálhatsz-e bármilyen információval az olvasóknak a kérdésekről vagy azok jellegéről?

Horváth Zsombor: Nem, sajnos ilyen irányú információkat nem adhatok ki. De este minden kiderül, és aki ismer, azonnal tudni fogja, melyik kérdéseket állítottam össze én.

Media Iuris: Ezek szerint nem egyedül állítottad össze a kérdéssort?

Horváth Zsombor: Nem, természetesen nem. Molnár Bálinttal, a HÖT elnökhelyettesével együtt állítottuk össze a feladatsort és együtt gyűjtöttük a kérdéseket is.

Media Iuris: Idén is a Kahoot rendszeren keresztül zajlik majd a verseny?

Horváth Zsombor: Nem, idén más módot választottunk, mivel a Kahoot sok esetben lekorlátozta a lehetőségeket. De ez az élvezeti faktorból semmiképpen se fog levonni.

Media Iuris: A nyertes csapat milyen nyereményre számíthat?

Horváth Zsombor: Arról egyelőre szintén nem beszélhetek, később fog kiderülni, de mindenképpen érdemes érte versenyezni, ezt garantálom!

Köszönjük az interjút!

MA

Összefoglalva tehát a ma este megrendezésre kerülő kvízestre érdemes étellel, itallal készülni, a jó hangulatot a szervezők garantálják. Ha még hezitáltok azon, hogy részt vegyetek-e az eseményen, akkor ne habozzatok sokáig, még ma feliratkozhattok a HÖT Plusz Szolgáltató iroda munkatársainál a Kvízestre! Találkozzunk este 8 órakor a Molnár Kálmán előadóban!

A dugóhúzót senki se felejtse otthon! 😉

 

 

EnglishGermanHungarian