[metaslider id="9331"]
fanka_valentin_nap-1024x576

Valentin-napi ötletbörze Fankától!

Ahogy bizonyos amerikai ünnepek terjednek el kis hazánkban, úgy jelennek meg pro- és kontra vélemények arról, hogy tartsuk-e őket vagy ne. Azért remélem a kedves olvasó nem szokott előfordulni minden cikk alatt azzal a kérdéssel, hogy „Minek tartsam az ünnepeiket? Ők se tartanak busójárást!”

Igen ez egy Valentin-napi cikk lesz. Le szeretném szögezni, hogy azért tartom jó dolognak és hódolok az ünneplésének magam is, mert azt gondolom, hogy jó, ha értékeljük azokat, akik fontosak nekünk. Nyilván nem csak ilyenkor kell, de senkinek nem árt, ha plusz egy alkalommal örülünk annak, hogy van valaki vagy valakik, akiket szeretünk és ezt meg is osztjuk velük. Ezért hát álljon itt néhány ötlet azért, hogy kimutathasd a fél narancsodnak, hogy mennyire szereted. Ezen kívül itt megjegyezném, hogy nem feltétlen csak a szerelmed ajándékozhatod meg ilyenkor, a barátaid vagy a családod ugyanúgy értékelni fogja a gesztusodat.

#FOODSURPRISE

Mivel kifejezetten foodie-nak tartom magam, és ezt minden barátom tudja rólam, elsőként szeretnék egy trüffel receptet mutatni nektek, egyrészt mert sokkal menőbb, mintha boltban vennétek, másrészt mert sokkal finomabb is. Behelyezed egy szép dobozba és igazából kész is, arról nem is szólva, hogy valószínűleg sokat fog jelenteni a címzettnek, hogy időt szántál az elkészítésére, és ha belegondolsz, nem is tart sokkal tovább vagy többe mintha bemennél egy szupermarketbe. A RECEPTET IDE KATTINTVA ÉRED EL!

sos-karamellas-truffel

Kép: nosalty.hu

Ha szíved választottja azon személyek közé tartozik, aki kifejezetten odafigyel testére, neki készíthetsz fitt édességet is. Garantáltan értékelni fogja gesztust, hogy odafigyelsz arra, ami számára fontos.: https://www.nosalty.hu/recept/chilis-fahejas-bonbon-dietas-verzio

#JUSTFORYOU

valentin napi üzenetAbban az esetben, ha elrugaszkodnál az étel ajándékozásától, készíthetsz személyre szabott, szívhez szóló ajándékot. Ehhez a Pinterest rengeteg segítséget tud nyújtani. Szerintem az egyik legaranyosabb gesztus, ha cetliket írsz a másiknak, amiket bontogatva mindig eszébe jutsz. Lehet 365 cetli, hogy egy évig minden nap legyen mit olvasni, de akár kevesebb is. Csak a képzeleted szabhat határt.

Készíthetsz borítékokat, amikre ráírod, hogy a másik mikor bontsa ki, így akár akkor is biztosíthatod arról, hogy mellette vagy, ha éppen messze vagytok egymástól. Ha bevállalósabb vagy, ezekbe akár kuponokat is készíthetsz. Tényleg csak a fantáziád szab határt.
A fényképes ajándékok is telitalálatok lehetnek, akár úgy is, ha keretbe rakod egy közös képeteket és utána kidekorálod, ha kreatívabb akarsz lenni, a fényképekből dobozt is készíthetsz.

Ha te inkább tárgy helyett élményeket szeretsz ajándékozni, akkor jó ajándék lehet ebben az időben egy jó wellnessezés, akár egynapos programként is. Ehhez választhatod akár Siklóst vagy Harkányt, vagy egy olyan várost, ami közel van hozzátok és lehetőség van napijegyet váltani. Mehettek ezenkívül szabadulószobába is, vagy ha az ember ragaszkodik a megszokott programokhoz, akkor is van jó hírem, hiszen több étterem is készít ilyenkor kifejezetten Valentin-napi menüsort.

#POSTCARDFROMME

Persze, megértem azt is ha az eddigi ajándékötleteim láttán egyszerűen csak szeretnél kifutni a világból és úgy érzed, hagyjalak békén ezekkel az elcsépelt dolgokkal, te egyszerűen nem ilyen vagy. Teljesen érthető ez is, nem fogunk mindannyian ugyanannak örülni és biztos vagyok benne, hogy a legtöbb embernél pont elég az is, ha főznek közösen valami nem hétköznapit vacsorára és csak összebújnak este úgy, hogy nem ugyanazt a sorozatot indítják el, amit általában. Viszont ha ennek ellenére azért úgy érzed, hogy valami aranyos dolog mégis csak jó lenne, akkor nagyon ajánlom Czikkcakk Pannit, aki készített egy pár elég rendhagyó képeslapot erre a – kinek mennyire – jeles alkalomra.  Ezeket ezen a linken találjátok, a Valentin képeslapok fül alatt.  KATT IDE!

fenek

Lehet, hogy ünnepled ezt a napot, az is lehet, hogy nem és gyűlölöd az egész felhajtást, meg amúgy is feleslegesnek tartod. Mindegy, mit gondolsz, a lényeg az, hogy ne felejtsd el éreztetni azokkal, akiket szeretsz, hogy mit is jelentenek neked, ha nem Valentin-napon, akkor máskor, de ne felejtsd el, hogy hiába mondod, ha nem érezteted, akkor az egész nem jelent semmit.

Fanka

 

Előző bejegyzésünk: FLO RIDA AZ EFOTT-ON!

1 thought on “Valentin-napi ötletbörze Fankától!

Comments are closed.

EnglishGermanHungarian