[metaslider id="9331"]
éjszaka

Tanszékek Éjszakája a PTE-ÁJK-n

A PTE ÁJK HÖT még a vizsgaidőszak előtt egy izgalmas és hasznos programmal szolgál: a Tanszékek Éjszakájával, ahol mindenkinek lehetősége lesz megismerkedni, beszélgetni a tanszéki oktatókkal. 

A Tanszékek Éjszakáján a következő tanszékek fognak részt venni:

  • Római Jogi Tanszék;
  • Közigazgatási Jogi Tanszék;
  • Büntetőjogi Tanszék;
  • Büntető és Polgári Eljárásjogi Tanszék;
  • Nemzetközi- és Európa Jogi Tanszék

A Tanszékek Éjszakája játékos formában fog megvalósulni, ezért csapatokba kell majd szerveződni és az állomásokon különböző kvízeket, valamint érdekes játékokat kell teljesíteniük a részvevőknek. Az este folyamán pontokat gyűjthettek, ami a program végén összegzésre kerül és a győztes csapat különféle nyereményeket vihet haza. A Hallgatói Önkormányzat biztosít majd egy pontozólapot, amin a különböző tanszékek vezetni fogják a csapatok pontszámait.

Az esemény körülbelül két és fél órát vesz igénybe, ezen belül pedig minden egyes tanszéken körülbelül 30 percet lehet eltölteni. Az eredményhirdetést követően kezdetét veszi az esemény második fele, ahol a hallgatóknak és az oktatóknak kötetlen beszélgetésre lesz lehetőségük . 

A rendezvényen való részvétel védettségi igazolványhoz kötött!

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak november 9-én, kedden 18:00-kor a HÖT Plusz iroda előtt. A Tanszékek Éjszakájára való jelentkezés szintén a HÖT Plusz irodában lehetséges. Gyertek és vegyetek rész  vizsgaidőszak előtti egyik utolsó rendezvényem, mielőtt belefogunk a nagy hajrába!

 

Források: 1

EnglishGermanHungarian