[metaslider id="9331"]

UPDATE! Varga Judit továbbra is úgy tervezi, hogy Pécsre látogat!

Az igazságügyi miniszter tegnap reggel közölte Facebook oldalán, hogy mivel hétfőn kontaktusba került egy igazolt koronavírus-fertőzöttel, ezért önkéntes házi karanténba vonul és ideiglenesen otthonról folytatja a munkáját. Varga Judit bejegyzésében elmondta, hogy nem tapasztalta magán a koronavírus tüneteit és az első laboratóriumi teszt eredménye is negatív lett.

Az igazságügyi miniszter részt vett volna a pécsi jogi kar szeptember 7-én tartandó tanévnyitóján is. – közölte a Pécs Aktuál.

Cikkünket frissítjük, ha az Igazságügyi Minisztérium tájékoztatást küld karunk vezetőségének, hogy ki vesz részt az évnyitón a szaktárca részéről.

A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán a tanév hagyományos módon indul, azonban az egyetem területén kötelező lesz a maszk viselése és (a lehetőségekhez mérten) másfél méteres távolság tartása az előadások/szemináriumok során. Csak a PTE ÁJK hallgatói, oktatói, illetve munkatársai léphetnek be az egyetem épületébe, lázasan, betegen tilos a belépés. A vizsgakurzus vizsgák is jelenléti formában valósulnak meg, azonban indokolt esetben az oktató dönthet az online vizsgáztatás lehetőségéről.

Sajnos a gólyatábor elmarad, azonban a leendő elsőéveseknek jövő szombaton 16 órakor lehetősége nyílik megismerni egymást és a felsőbb éveseket egy nagyszerű program, a Gólyapiknik keretében. Ez az esemény egy remek alkalom arra, hogy a tanévkezdés előtt a gólyák egy kis bepillantást nyerjenek az egyetemi élet rejtelmeibe és néhány hasznos tanácsot kapjanak a tanulással kapcsolatban is.

Kiemelt kép forrása: https://cdn.portfolio.hu/articles/images-sm/v/a/r/varga-judit-igazsagugyi-miniszter-354369.jpg

A Gólyapiknik eseményét itt éritek el.

 

UPDATE:

Dr. Fábián Adrián karunk dékánja a mai napon (2020.08.29.) azt az információt közölte a Media Iuris szerkesztőségével, hogy Varga Judit miniszter asszony továbbra is úgy tervezi, hogy részt vesz a tanévnyitó ünnepségen.

1 thought on “UPDATE! Varga Judit továbbra is úgy tervezi, hogy Pécsre látogat!

Comments are closed.

EnglishGermanHungarian