[metaslider id="9331"]

Újra kvíz az ÁJK-n!

A PTE ÁJK HÖT az előző félévhez hasonlóan ismét kvízestet rendez április 29-én, amely alapvetően filmes tematikára épül. A Filmkvízre 3-5 fős csapatok jelentkezését várják.

A rendezvényhez kapcsolódó promóciós kérdések minden héten többször felbukkannak a HÖT Instagram oldalán, így a hallgatók már sejthetik, hogy nagyjából milyen kérdésekre lehet számítani. A nyeremények ezúttal PTE LAW termoszok, valamint különböző értékű pizzakuponok lesznek. A lebonyolítás a már megszokott Kahoot rendszerben fog majd történni.

„Már az előző félév során is nagy népszerűségnek örvendett a Kvízestünk, így mindenképpen szerettük volna megismételni. Azonban arra gondoltunk, hogy kicsit változtatunk a felépítésen, és jóval specikfikusabb kérdéseket fogunk összeállítani. A mostani játék alkalmával csak filmes kérdésekre számíthatnak a hallgatók. Úgy gondolom, hogy ennek ellenére senkinek sem kell attól tartani, hogy a kérdések túl könnyűek lennének. Igyekezetünk a filmek fontos részleteit minél szórakoztatóbb módon megragadni. A kérdéssor összeállításánál arra törekedtünk, hogy a paletta minél színesebb legyen és ne csak egy adott rétegnek szóló filmeket válogassunk ki, így egyaránt előfordulnak klasszikus és modern filmek, vígjátékok, akciófilmek, és drámák is. Az Instagram sztorikban megjelenő feladványokkal igyekszünk betekintést nyújtani a hallgatóknak, hogy mit is várhatnak az eseményen, ezáltal is fokozva a várakozásokat. Reményeink szerint az előző Kvízest kimagasló részvételi számait is sikerül megdöntenünk és minél több hallgatót tudunk megszólítani az online téren keresztül is.”  – nyilatkozta Horváth Zsombor a Hallgatói Önkormányzati Testület, Kulturális Ügyek és Kari Szervek ügyintézésével foglalkozó elnöki megbízottja.

Jelentkezni az eseményben található űrlapon keresztül tudtok, az eseményt pedig az alábbi linken találjátok:

Reméljük minél többen résztvesztek, a Media Iuris is képviseltetni fogja magát!

EnglishGermanHungarian