[metaslider id="9331"]

Németh Dóra

NémethSziasztok!

A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar 2021-ben kezdett jogász szakos hallgatója vagyok. Korábban a zalaegerszegi Mindszenty József Általános Iskola Gimnázium és Kollégiumba jártam. Mindig is a humán tantárgyakat preferáltam, kedvenc tantárgyaim közé tartozott az irodalom és a történelem, ekkor döntöttem el, hogy joghallgatóként szeretném a tanulmányaimat folytatni.

2022-ben másodéves joghallgatóként felvételt nyertem a Media Iuris csapatához, mint szerkesztő. Remek lehetőségnek tartom, hogy az egyetemi éveim alatt fejleszthetem az írás készségemet és egy összetartó csapat részese lehetek. Az írással komolyan korábban nem foglalkoztam, viszont a Media Iuris csapat tagjaként lehetőségem nyílik az olvasókkal megosztani írásaimat. Érdeklődési köröm sokrétű, így különböző témájú cikkeket olvashattok majd tőlem. Kedvelt témáim közé tartozik az űr tudomány, életmód, valamint a sport.

Extrovertált személyiségnek tartom, magam így rendszeren veszek részt az egyetemi kar, illetve a Szalay kollégium tagjaként a kollégiumi programokon. Célom, hogy az egyetemi éveim során, minél jobban megismerjem a kar kínálta lehetőségeket és aktív tagja legyek a Media Iuris csapatának.

EnglishGermanHungarian