[metaslider id="9331"]

Kuti Gábor

Sziasztok!

Kuti Gábor vagyok a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar jogász szakos hallgatója. Korábban már éltem Pécsen és karunk jogi asszisztens hallgatójaként tanultam itt. Már akkor terveim közt szerepelt a jogász szakra való jelentkezés, de voltak, akik azt mondták, hogy nem lennék rá képes, így nem mertem belevágni.

Az hogy újra itt vagyok egy elég érdekes történet számomra. Igazából hiányzott a város, vissza szerettem volna költözni és nap mint nap azon gondolkoztam, hogy mi lett volna ha. Nem így képzeltem el az életem soha, hogy könnyen fel fogom adni a céljaim és nem is akartam így leélni, hogy meg sem próbálok valamit, amit előtte kitűztem célul. Az érdeklődési köröm elég vegyes, tehát itt a jog, a művészet, régiségek restaurálása, a fotográfia és még sorolhatnám. Ami igazán vicces az egészben az, ami elég ösztönzően hatott rám egy darab papír volt. Mielőtt jelentkeztem volna jogásznak a kezembe akadt egy szakemberek által kiértékelt pályaválasztási teszt az általános iskolából és a jog szerepelt az első helyen. Én az évek során erről teljesen megfeledkeztem és érdekes volt újra elolvasni milyen válaszokat adtam gyerekként. Ezt az értékelést olvasva jöttem rá, hogy tartozom magamnak és a gyerekkori énemnek annyival, hogy legalább megpróbálom.

Örülök, hogy így alakult és itt lehetek, mert szerintem a PTE az egyik legjobb egyetem, ahol számos kiváló oktató van és jobbnál jobb lehetőségek kimeríthetetlen tárháza vár a hallgatókra. Ilyen remek lehetőség számomra például a Media Iuris is. Mindig is szerettem a gondolataimat kifejezni akár írásban akár a művészet útján, annyi különbséggel, hogy eddig a papírra vetett gondolataim nem kaptak nyilvánosságot, hanem csak megtartottam magamnak.Szerencsére változom, ezért is alakult így, hogy itt vagyok és köszönöm a lehetőséget, hogy írhatok. Igyekszem a lehető legjobbat és legtöbbet kihozni magamból ezt megígérhetem!

EnglishGermanHungarian