[metaslider id="9331"]

Veszélyben a Purrfect Cat Cafe

Nemrégiben láttam egy posztot, hogy a vírus okozta válsághelyzet elérte a Pécsen található Purrfect Cat Caffét, sokak kedvenc kávézóját. A tulajdonos arra kérte vendégeit, látogatóit, anyagilag támogassák a kávézót, hogy a jövőben is találkozhassunk velük. 

Plüssi
Plüssi
Leonardo
Leonardo

A Purrfect Cat Cafe érdekessége, ahogy az a nevéből is leszűrhető, hogy a kávézóban lehetőségük van az oda betévedőknek cicákkal találkozni és játszani. Ritkaság az ilyesfajta vendéglátóhely Magyarországon, de annál nagyobb az érdeklődés iránta, hiszen ki ne örülne szebbnél szebb cicák társaságának kávézás közben!? Én és a párom közvetlenül a vírushelyzet előtt látogattuk meg a presszót, és vagy másfél órán keresztül vendégeskedtünk náluk. Egyszerűen nem tudtam levenni a szemem a cicákról, volt olyan macska, aki végig aludt, volt olyan, aki játszott velünk, sőt olyan is, aki mutatványokkal kápráztatott el bennünket. Egy élmény az ott eltöltött idő, ráadásul az ottani kávék is hihetetlenül finomak és különlegesek. Alig tudtam eldönteni, mit szeretnék fogyasztani, de végül a melange mellett tettem le a voksom, a párom pedig az ír kávét választotta. Egy kis ízelítő, hogy lássátok, kik várnak tieteket sok szeretettel a vírus lecsengése után:

Ők, és még további cicák várnak tieteket újranyitáskor, de ahhoz, hogy ismét találkozzunk velük, össze kell fognunk és segítenünk kell a kávézó tulajdonosának, Lajtman Klaudiának. Facebook oldalukon megosztotta az elérhetőségeit, illetve azt a számlaszámot, amire lehet utalni, de ezeket én is leírom nektek:

 

Név: Lajtman Klaudia

Számlaszám: 10102440-11994900-01005007

IBAN: HU2010102440-11994900-01005007

(Budapest Bank/BUDAHUHB)

Edison
Edison

Közleményben, kérlek a teljes címeteket és az e-mail címeteket tüntessétek fel, hogy a támogatásaitokat el tudják számolni (Klaudia kérése). 

A poszt alatt egyébként beküldhetitek a kedvenc képeteket, videótokat, amit a kávézóban készítettetek a cicákkal. Remélem, a kávézónak sikerül annyi adományt összegyűjteni, hogy fennmaradhasson, és hogy a régi, illetve az új vendégek találkozhassanak a kiscicákkal! 

EnglishGermanHungarian