[metaslider id="9331"]

Újabb lehetőségek nyíltak meg a hallgatók előtt- HÖT Plusz, Tudásközpont, Központi Tanulmányi Iroda

A tegnapi naptól, azaz 2021. május 10-től ismételten várja a hallgatókat a Központi Tanulmányi Iroda, a Tudásközpont épülete, valamint könyvtára és a HÖT Plusz Szolgáltatói Iroda.

A Központi Tanulmányi Irodába előzetes időpont egyeztetést követően nyílik lehetőség a személyes ügyintézésre. Időpontot a time.pte.hu oldalon lehet foglalni.

A Tudásközpont nyitvatartása a következőképpen alakul: hétfőtől-szombatig 10-18 óráig. A könyvtár belső terei csak érvényes védettségi igazolvány és személyi igazolvány felmutatásával látogathatóak. A 18 éven aluliak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében mehetnek a könyvtárba.

A Pécsi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karán, nem csak a vizsgaidőszak vette kezdetét, hanem a Hallgatói Önkormányzati Testület által üzemeltetett Szolgáltatói Irodai, azaz a HÖT Plusz is a mai nappal újra kitárta kapuit a vásárlói számára. A HÖT Plusz Szolgáltatói iroda a pécsi jogi kar szerves része, ugyanis az épületbe érve nap mint nap elsétálunk előtte. A portások után az iroda munkatársai, Cservenka Erik, Szabó Emese, Jacsó Blanka, Sándor Anett és Gerencsér Krisztián üdvözlik az érkezőket.

Nyitvatartási rend: 

Hétfő: 9:00-14:00
Szerda: 9:00-14:00

A HÖT Plusz elérhető szolgáltatásairól az iroda vezetője, Cservenka Erik mesélt nekünk: ,,Hétfőn újraindult a Höt Plusz Iroda, a megszokott rendtől eltérően a vizsgaidőszakban hétfőn és szerdán, 9:00 és délután 14:00 óra közötti nyitvatartással állunk a hallgatók rendelkezésére. Az aktuális járványhelyzetre tekintettel, előreláthatólag a vizsgaidőszak végéig elérhetőek lesznek az iroda korábban megszokott szolgáltatásai, de a nyitvatartási időt az igényeknek megfelelően bővíteni tudjuk. Termékeink a PTE LAW brand-hez tartozó ajándéktárgyak a készlet erejéig megvásárolhatóak, nyomtatást, fénymásolást, szkennelést, iratfűzést és az alkotmányjogi tankönyvek vásárlását is módunkban áll teljesíteni. A Höt Plusz iroda munkatársai az említett szolgáltatások mellett továbbra is a hallgatók rendelkezésére állnak, bármilyen kérdéssel keressetek minket bátran facebook oldalunkon, privát üzenet formájában vagy személyesen.”

Bátorítunk Titeket arra, hogy amennyiben lehetőségetek van, vegyétek igénybe az említett szolgáltatásokat.

EnglishGermanHungarian