[metaslider id="9331"]

Téged is vár a Pont Ott Parti!

Az érettségit követően a diákok legfontosabb eseménye a felsőoktatási intézmények ponthatárainak kihirdetése. A frissen érettségizők mellett a mesterképzésekre jelentkezők is ezen a napon tudják meg a pontszámokat, amik a sikeres felvételihez szükségesek. Ez az a nap, mikor minden felvételiző életében változás következik be, annak függvényében melyik intézménybe, városba nyert felvételt. Ezt a jelentős pontkihirdetést rendszeresen rendezvényekkel ünneplik, ahol közösen izgulhat minden felvételiző. Az ország több pontján is megrendezik a Pont Ott Partit, így július 22-én, csütörtökön ismét együtt izgulhatnak a felsőoktatási képzésekre jelentkezők, hogy bejutottak-e az általuk kiszemelt intézményekbe. 

Nincs ez másként Pécsett sem, ahol ez a rendezvény már hagyománnyá vált és a város főterén, azaz a Széchenyi téren kerül megrendezésre. A rendezvény idejére ellepik a diákok a belváros utcáit, hogy közösen várják a pillanatot, amikor megjelennek a pontszámok. A ponthatárok kihirdetése mellett több más programot is kínálnak ilyenkor a szervezők. Lássuk a pécsi Pont Ott Parti programját!

Az esemény délután 17:00 órakor kezdődik a programot megnyitó köszöntőkkel. Az este folyamán 17 óra és 21:30 között számos interaktív játék várja a jelenlévőket, de információk beszerzésére is lesz lehetőség a felvételivel kapcsolatban, melyet több kitelepül központ, cég és Kar biztosít majd. A ponthatárok kihirdetése előtt néhány köszöntő beszéd következik 19:45 és 20:00 közt, majd 20 órától a program zárásáig, 22 óráig a 2021-es évi felvételi eljárás ponthatárait láthatjuk majd kivetítve. 

Találkozzunk a PTE Pont Ott Partin, ahol együtt ünnepelhetjük a sikeres felvételiket!

1 thought on “Téged is vár a Pont Ott Parti!

Comments are closed.

EnglishGermanHungarian