[metaslider id="9331"]
tavbeszelo2-1024x576

TÁVBESZÉLŐ 2. – Mikor kapják meg a diplomát a nyelvvizsgával nem rendelkezők?

A napokban a pécsi jogi kar hivatalos weboldalán közzétett adatokból a napnál is világosabban kiolvasható, hogy míg átlagosan az egyetemekre való jelentkezés drasztikus csökkenést mutat, addig a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar állami ösztöndíjas jogász képzésére több, mint 90%-os emelkedés tapasztalható az előző évekhez képest!

Androvics K. Balázs erről beszélgetett mai vendégeivel a pécsi jogi kar Tanulmányi Osztályának tanulmányi előadójával: Szakál Bettinával, aki jelenleg is ‘homoffice’-ban dolgozik, valamint Ferenczi Fanni ‘Fankával, aki a Fiatal Értelmiségi Klub elnöke.

A beszélgetésben több témát is boncolgatnak, mint a nyelvvizsga nélküli diplomák kiállításának megvalósításáról, a FÉK programjairól, melyek elmaradtak, de pótlásra kerülnek. A FÉK tagsági díjakról és az esküvők, a lagzik elhalasztásáról is szó esik, hiszen egyikőjük pont most kényszerült egy évet halasztani a menyegzőjén! De, hogy melyikük és pontosan miről is beszélgettek Balázzsal az most kiderül:

TÁVBESZÉLŐ 2. rész

 

EnglishGermanHungarian