[metaslider id="9331"]
szemeszternyito-beoltozos-jogaszkedd-1024x576

Szemeszternyitó, beöltözős buli lesz holnap!

2020.02.18-án kerül megrendezésre a a pécsi jogi kar szemeszternyitó partija a ‘Nagy beöltözős buli’. A JogászKEDD ezúttal új helyszínre költözik ugyanis a Retro Music Club ad otthont az eseménynek, amit a Széchenyi tér 9. szám alatt található.

The gallery was not found!

Horváth Zsombort a Hallgatói Önkormányzat egyik programszervező referensét kérdeztük meg, hogy mire számíthatnak a hallgatók a partival kapcsolatban, illetve minek lehet beöltözni.

Media Iuris: Új helyszínre költözött a JogászKEDD, milyen előnyei vannak a Retro Music Club-nak?

horvath-zsomborHorváth Zsombor: Mindenképpen fontos megemlíteni, hogy egy nagyon magas színvonalú otthont kapott a JogászKEDD sorozat, ami méltó mind a hagyományokhoz, de megfelel az egyre magasabb, modern elvárásoknak. A helyszín professzionalitása megmutatkozik a kiszolgálás és az italok minőségében. Ezenkívül az árak is egyetemista barátok, ha mondhatunk ilyet. Illetve az exkluzivitás jegyében a Retro Music Club is rendelkezik galériával, ahol még nagyobb élmény a szórakozás.

Media Iuris: A szemeszternyitó tematikáját tekintve beöltözősbuli, milyen jelmezben érkezhetnek a hallgatók? Van-e bármilyen dresscode megkötés a beöltözésre?

Horváth Zsombor: Nincs megkötés sem jelmezben, sem ruházatban. Az ésszerűség és jó ízlés határain belül mindenki abban érkezik amiben szeretne. A jelmez a teljes, overálos maskarától az orra helyezhető piros bohóc orrig bármi lehet. Bármilyen öltözetet szívesen fogadunk és jutalmazunk, ugyanis aki beöltözve érkezik vendégünk egy welcome drinkre. Természetesen a jelmez csak egy lehetőség, nem kötelező, de erősen ajánlott.Holnap este találkozzunk a Retro Music Clubban!. Nyissuk meg együtt, méltó módon a tavaszi szemesztert!

 

Ne feledjétek, hogy az ELSA és az Alpha Ióta Kappa – A jogász klub holnap rendezi meg a szemeszter első, – de egyébként a második – sör- és fröccspong bajnokságát a Hrabalban, amely már kellően megalapozhatja a hangulatot egy jó jogász bulihoz!

 

EnglishGermanHungarian