[metaslider id="9331"]
passziv-hallgato

Passzív hallgatóból motivált zseni – VIDEÓ!

Dr. Borbás Eszter a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Polgári Jogi Tanszékének PhD hallgatója és óraadója Gombor Eszterrel beszélgetett a Mentorál-LAK sarokban, a ‘Passzív hallgatóból motivált zseni‘ című workshopja megalkotójával, vezetőjével.

Gombor Eszter a torontói egyetemen tanult. Bár ph.D. tanulmányait is elvégezte, a disszertációja még várat magára. 18 év tapasztalata van a torontói felsőoktatási rendszerben. Oktatóként dolgozott a torontói Seneca College és George Brown College-ban. Ezen kívül oktatóként és szervezési menedzserként a Toronto Image Works és Digital Media Stuidos-nál. A „Benchmark’-nak nevezett, államilag támogatott projektben kutatóként vett részt. Szakterülete az oktatásban az angol kommunikáció iáros és szóbeli fejlesztése és az aktivitás design. Hivatalos andragógiai továbbképzését a torontói Centennial College-ban végezte, ahol a tanítás és a tanulás egyaránt a modern, tanuló-orientált, szociokonstruktivista metódusokat hangsúlyozza.

Interjú

Az interjúból kiderül, hogy hogyan motiváljuk jól a hallgatókat, valamint arra is választ kaphatunk, hogy ezt a jelenlegi generációt meg lehet-e fogni és amennyiben igen, akkor mivel?

A Passzív hallgatóból motivált zseni c. workshoppal kapcsolatosan Gombor Esztert lehet felkeresni.

Előző bejegyzésünk:
Advent harmadik vasárnapja türelemre int! – Interjú Dr. Jusztinger Jánossal!

iranyapecsijog2020

EnglishGermanHungarian