[metaslider id="9331"]
film

Mit nézzünk az ünnepek alatt? – 6 film, amit neked is látnod kell

Eljött az év azon időszaka, amikor egy picit megállunk, és végre azokra az emberekre koncentrálunk, akiket igazán szeretünk. Ha az év nagy részében nem is, de az ünnepi időszakban biztos minden háznál előfordul, hogy közösen leülünk a tévé elé, és megnézzük az olyan kötelező érvénnyel megnézendő filmeket, mint például a Reszkessetek betörők, vagy a Grincs. Éppen ezért biztos vagyok benne, hogy jó páran vannak, akik már unják ezeket a filmeket, és valami újdonságra vágynának. Az alábbiakban összegyűjtöttem Nektek 6 olyan filmet, amik között találtok romantikus filmeket és vígjátékokat, emellett pedig egy sorozatot, amit semmiképp sem hagyhattok ki!

 

Íme tehát, 6 olyan karácsonyi és szilveszteri film, ami biztosan az egész családnak tetszeni fog!

1. Holidate – Alkalmi randevú

A Holidate, vagyis Alkalmi randevú a Netflix egyik tipikusan karácsonyi romkomja. A főszerepben két fiatal, a Sloane-t alakító Emma Roberts, és a Jackson-t alakító Luke Bracey állnak, akiknek már elegük van abból, hogy minden egyes karácsonyt, sőt, családi ünnepet egyedül töltenek. Éppen ezért megegyeznek, hogy az ünnepek, és családi összejövetelek alkalmával szabi-párt alkotnak, és igyekeznek kihozni a legtöbbet a családi drámákkal átívelt vacsorákból, és programokból. Eközben természetesen egyre közelebb kerülnek egymáshoz, azonban kapcsolatukat jó pár nehézség és gátló tényező akadályozza, a kérdés pedig csupán az, hogy képesek lesznek-e ezeken átugrani…

film

2. Dash és Lily – Romantikus karácsonyi sorozat a legjavából!

Dash és Lily. Nos, ez az a történet, ami jócskán eltér a megszokottól. Lily, egy visszahúzódó, félénk lány, aki egész eddigi életében képtelen volt kilépni a komfortzónájából, míg Dash egy enyhén mogorva és magának való srác. Kettejük élete akkor fonódott össze végzetesen, amikor Dash megtalálta a Lily által – egy könyvesboltban – hagyott füzetet, azzal a felirattal, hogy: „Van merszed?”. Ezután Dash követett minden egyes nyomot, amit Lily hátrahagyott neki, és a füzeten keresztül szépen lassan megismerték egymást. Azonban, mint minden romantikus történetben itt is van bonyodalom, a kérdés pusztán az, hogy vajon elég fontos-e nekik a füzetes románc, ahhoz, hogy áthidalják ezeket a nehézségeket?  

film

3. Múlt karácsony

A Múlt karácsony az előzőekhez hasonlóan szintén a Netflix saját gyártású filmje. A történet középpontjában egy Kate nevű nő áll, aki nehezen viseli az ünnepi időszakot, ugyanis az előző karácsonyát a kórházban töltötte, és kis híján meghalt. Csodával határos módon meggyógyult, és kapott még egy esélyt az élettől, hogy megvalósítsa az álmait. Ahelyett, hogy így tenne, inkább egészségtelenül, morcos áruházi manó-eladóként tengeti a mindennapjait, egészen addig, amíg meg nem jelenik az életében Tom, aki képes rábírni őt a változásra. Kate kezd beleszeretni Tom-ban, de sajnos rá kell döbbennie, hogy az egész nem az, aminek látszik. Ha kíváncsi vagy rá, hogy Kate mindezek ellenére miként valósítja meg az álmát, mindenképp nézd meg ezt a szívmelengető, és érzelmes karácsonyi filmet!

film

4. Holiday

A Holiday két nő, Iris – Kate Winslet, és Amanda – Cameron Diaz szerelmi életét mutatja be, akik egy szép napon, – megelégelve unalmas és monoton életüket, – lakást cserélnek. Iris a London melletti házikóját lecseréli egy Los Angelesi luxus otthonra, míg Amanda beköltözik a világtól elzárt kis házba. Nagy nehezen, de sikerül megszokniuk az új környezetet, és talán még a szerelem is rájuk talál. 

film

5. Szilveszter éjjel

A Szilveszter éjjel egy több szálon futó cselekménysorozatot mutat be, amelyek valamilyen szinten kapcsolódnak egymáshoz. A film tulajdonképpen felsorakoztatja Hollywood legjobbjait, Robert De Niro-t, Sarah Jessica Parkert, Katherine Heigl-t, Michelle Pfeiffer-t, Zac Efron-t, Jessica Biel-t, de helyet kap benne a híres zenész, Jon Bon Jovi is. 

film

6. BUÉK

A BUÉK, egy 2018-ban megjelent magyar vígjáték, amely azóta nagy népszerűségnek örvend. Az egész úgy kezdődik, hogy pár barát leül vacsorázni szilveszterkor, és kitalálják, hogy mindenkinek ki kell tennie a telefonját az asztalra. Amint valamelyikre üzenet érkezik, hangosan felolvassák, és így biztosan semmi nem maradhat titokban, még akkor sem, ha a kiderülő titkok nagyban felborítják az addigi kedélyeket. 

film

Bízom benne, hogy mindenki talál a felsoroltak között kedvére való filmet, és ezúton szeretnék jó mozizást és kellemes ünnepeket kívánni!

 

 

Képek: kiemelt kép, kép1, kép2, kép3, kép4, kép5, kép6 

EnglishGermanHungarian