[metaslider id="9331"]
lokal-pecs-1024x576

A LOKÁL, Pécs iránti szeretetünket és hűségünket tükrözi! – Interjú Magari Kristóffal

A mai napon egy igazán érdekes interjút hoztam nektek, melyben Magari Kristóffal beszélgetek a Lokál Pécs nevű jelenségről. Üzlettársával Bottlik Gergővel közösen építették fel évek alatt az álmukat, mely nem volt más, mint egy olyan komplexum létrehozása, amely nemcsak egy tetováló szalont, fodrászatot és bárt egyesít, de egyúttal egy magával ragadó hangulatos színfolt is a pécsi palettán.

lokal-pecs-2

A hely véleményem szerint különleges esztétikával rendelkezik, amely egyből megsimogatja a betérő vendég lelkét. Nemcsak szolgáltatásokat biztosít, de egy nyugodt, vagy éppen pont, hogy nyüzsgő szigetet teremt, ahova minden egyetemista szívesen jár el, hogy kiengedje a fáradt gőzt akár egy finom kávé, vagy egy kellemes, hideg sör társaságában. Nem is szeretném tovább szaporítani a szót, hiszen Kristóf válaszai mindent elmesélnek, amit csak tudnotok kell a Lokálról. Vágjunk is bele!

INTERJÚ

Régi álmot valósítottatok meg. Hogyan pattant ki a fejetekből a koncepció? 

Magari-KristofMagari Kristóf: Üzlettársammal, Gerivel több éve dolgozunk egymással. Mindig is együtt álmodtunk, és együtt valósítottuk meg az ötleteket.

Régóta foglalkozom tetoválással, így a szalonnyitás természetesen a terveim között volt. Geri még komplexebben gondolt erre a lehetőségre. Együtt pedig elkezdtük tökéletesíteni. 5 éven keresztül foglalkoztunk ezzel a projekttel, volt időnk fejben összerakni.

Hogyan történt a név kiválasztása? 

Magari Kristóf: Heteken keresztül gyűjtöttük az ötleteket. Olyan nevet kerestünk, ami minket és a szalon stílusát is tükrözi. Úgy gondoljuk, a legjobb név mellett döntöttünk. Amellett, hogy egyszerű, minimál név – épp úgy, ahogy a szalonunk-, tükrözi Pécs iránti szeretetünket és hűségünket.

Miért választottátok a nálatok elérhető szolgáltatásokat, illetve, hogyan fér meg egymással a tetováló szalon, a fodrászat és a bár? 

Magari Kristóf: Úgy gondoljuk, a 4 fő szolgáltatás tökéletesen összhangban van egymással. Például, többször előfordult, hogy egy vendég a tetoválás közben kedvet kapott, hogy levágassa a haját, vagy csak beüljön hozzánk egy kávéra.

A szolgáltatások kitűnően megférnek egymás mellett, az egyik húzza a másikat. Amire oda kellett figyelnünk, az a terek elválasztása. Így mindegyik terület saját részt kapott.

pecs-lokal-3

Neked melyik a kedvenc szegmensed a Lokálban? 

Magari Kristóf: A bárunk. Jó érzés látni, ahogy a vendégeink kiülnek a teraszra és csak jól érzik magukat. Önfeledt beszélgetnek egymással, majd a másik asztalnál ülőkkel, a fodrászokkal, vagy tetoválókkal. Így épül a közösségünk.

Hogyan tudnád a leginkább jellemezni a helyet? 

Magari Kristóf: Szalon. Élmény. Közösség.

Kinek/kiknek ajánlanád a Lokált? 

Magari Kristóf: Azoknak az embereknek, akik nem csak egy italt szeretnének meginni, nem csak levágatni a hajukat, vagy egy tetoválással hazamenni. A minőségi szolgáltatások mellett a legfőbb célunk a nálunk szerzett élmény. Akinek legalább annyira fontos ez, mint nekünk, nálunk a helye.

Hogyan jellemeznéd a Lokál csapatát? 

Magari Kristóf: Igazán büszkék vagyunk a csapatunkra. Közösség vagyunk, de emellett mindenki egyéniség. A hangulat nálunk laza és barátságos, amit az ott dolgozók generálnak.

Pécs igen színes palettájába egy új szín került általatok. Mire számítasz, milyen jövőt látsz a hely előtt? Van-e esetleg valami nagyobb tervetek a jövőre nézve?

Magari Kristóf: A projektünk sikerében mindig biztosak voltunk. Azonban az előmunkálatok során kezdtük el igazán azt érezni, hogy nyitást követően, hamar elterjed a hírünk és az embereknek szimpatikus lesz a víziónk megtestesülése. Először minden egyes szolgáltatásunkat szeretnénk maximális kapacitásra növelni, ezt követően gondolkozhatunk a terjeszkedésben.

Üzlettársammal mindig is nagyban gondolkodtunk, ez most sem lesz másképp.

lokal-pecs-1

Azt gondolom ennek a két igazán ambiciózus fiatalembernek sikerült a pécsi látképet tovább ékesítenie azzal, hogy követték az álmaikat, majd meg is valósították, amit elképzeltek.

A Lokál egy gyönyörű, friss és barátságos hely, ahol a szolgáltatások profizmusa mellett nem marad el az ember összkomfort érzete sem, melyet a remek csapat, a jó hangulat és a pécsies életérzés tesz kerek egésszé. Teljes szimpátiámmal állok a hely mellett, hiszen Pécsett nem igazán volt még egy ehhez hasonló összetételű, és komplexitású szalonhoz szerencsém. Ez egy olyan közösség, amihez érdemes tartozni, mert élményt ad. Ha te is valami hasonlóra vágysz, vagy csak csináltatnál egy tetoválást, esetleg levágatnád a hajad, majd bedobnál egy italt, akkor téged is vár a Lokál Pécs csapata.

 

 

EnglishGermanHungarian