[metaslider id="9331"]
szkladan_david_lemondott

Lemondott tisztségéről Szkladán Dávid a HÖT elnöke!

A PTE ÁJK Hallgatói Önkormányzati Testületének Elnöke, Szkladán Dávid 2020.09.08-án lemondott elnöki tisztségéről, melyet nyilvános facebook bejegyzésben tett közzé a tegnapi nap folyamán.

A benyújtott lemondást a PTE EHÖK Elnöke Koltai Arnold elfogadta, s ezzel a lemondással egyidejűleg valamennyi Kari Önkormányzati képviselő mandátuma is megszűnt a szabályzat értelmében, ami kimondja, hogy az elnök mandátuma 2 évig, a hallgatói képviselők mandátuma 1 évre szólt. Az elnök mandátumának bármely okból történő megszűnésével – a hallgatói képviselők kivételével – a részönkormányzat választott és megbízott tagjainak mandátuma megszűnik.

Az ilyen esetekben az EHÖK teszi meg a szükséges lépéseket és dönt a továbbiakkal kapcsolatban. Amint ezzel kapcsolatban információkat szerzünk, természetesen tájékoztatunk Benneteket!

Az EHÖK intézkedései és az átadás/átvétel gördülékenysége érdekében a Szolgáltató Iroda szolgáltatásai határozatlan ideig szünetelnek, ami miatt türelmeteket és elnézéseteket kérik az EHÖK és a HÖT Plusz iroda munkatársai.

Ameddig a kari HÖT újra fel nem áll, az EHÖK munkatársaitól kaphattok választ tanulmányaitokat érintő kérdésekben, vagy jelezhetitek észrevételeiteket, melyet az EHÖK által birtokba vett PTE ÁJK HÖT oldalon maga az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat tett közzé szintén a tegnapi nap folyamán.

Elérhetőségük: elnokititkarsag.ehok@pte.hu

Kérünk Titeket legyetek türelemmel a helyzet kapcsán, amint tudunk, újabb információval szolgálunk majd Nektek!

 

Kiemelt kép forrása: PTE1367 Youtube

1 thought on “Lemondott tisztségéről Szkladán Dávid a HÖT elnöke!

Comments are closed.

EnglishGermanHungarian