[metaslider id="9331"]
kerdezz_felelunk

Kérdezz!-Felelünk!

A kérdezz – felelünk egy program azoknak, akik játékosan szeretnének ismerkedni egymással, oktatóinkkal!

Érdekel, hogyan lesz ügyész az Árpád-kor kutatójából? Milyen lehet közgazdászoknak jogot magyarázni? Gondoltad volna, hogy a tudomány mellett énekórákra is maradhat idő? Elhiszed, hogy már hallgatóként komoly szakmai eredményeket érhetsz el? Vajon össze lehet egyeztetni a gyakorló jogászi munkát és a tudományos tevékenységet? Milyen az, amikor valaki egyszerre hallgató és oktató is? Kitalálod, mit sportolt a tanárnőd?

Van még kérdésed? Kérdezz az oktatóktól!

Gyere el, és vegyél részt a játékban! Ti kérdeztek, a meghívottak pedig válaszolnak. Előre csak annyit árulunk el, hogy két dolog mind a hat emberben közös: mindannyian a PTE ÁJK-n végeztek és mindannyian elnyerték a Pro Scientia Aranyérmet.

Meghívottak:

  • Dr. Csöndes Mónika
  • Dr. Hohmann Balázs
  • Dr. Korsósné dr. Delacasse Krisztina
  • Dr. László Balázs
  • Dr. Nagy Noémi
  • Dr. Niklai Patrícia Dominika

A játékot követően némi harapnivaló és frissítő mellett kötetlen kiscsoportos beszélgetések keretében tudhatjátok meg tőlük mindazt, amire még kíváncsiak vagytok pl. a jogászi karrierrel, a tudományos munkával, az oktatói tapasztalatokkal, vagy épp a pécsi jogi kar hagyományaival kapcsolatban.

A program második részében, 18.50-től két rövid (20-20 perces), érdekfeszítő előadás hangzik el, amelyeket követően a hallgatóság is felteheti a témákkal kapcsolatos kérdéseit.

A program helyszíne az Óriás Nándor előadóterem.

Szeretettel várunk mindenkit!

Előző bejegyzés

EnglishGermanHungarian