[metaslider id="9331"]

Ismét elstartol a SportoLAW – igényfelmérés

Ugyan a tavalyi korlátozásoknak köszönhetően az őszi szemeszterben nem tudott elindulni és szervezkedni a SportoLAW, idén, 2021-ben a jogi kar sportokkal foglalkozó kari szerve ismét várja az érdeklődő hallgatókat!

A SportoLAW még 2011-ben indult, azóta minden évben töretlen sikerrel szervezi és hirdeti meg a különböző tömegsportokat, edzéseket és eseményeket, amelyek igencsak keresettek a joghallgatók körében. Mivel ez egy nagyobb közösség, mindenkinek rengeteg előnye származhat belőle. Amellett, hogy a hallgatók a sportolással levezethetik az egyetem mellett felgyülemlett feszültséget, remek lehetőséget nyújt az új kapcsolatok kialakítására. Könnyebb új ismerettségeket kialakítani, barátságokat kötni, ha egy adott közösségben tevékenykedünk. Mindemellett azt is fontos kiemelni, hogy a sport mellett rengeteg érv áll; heti, kétheti rendszerességgű sportolással már látványos eredményeket lehet elérni kívül-belül.

Ez a célja a SportoLAW-nak is; nincs feltételhez kötve a bejutás, csupán annyi, hogy tényleg szeressen és akarjon az adott illető sportolni. Az elmúlt években a szervezett edzéseken és sportoláson kívül egyéb programokat is magáénak tudhatott a kari szerv: ilyen volt például a Jurista kupa, számos sportesemény, különböző versenyeken való részvételi lehetőség, de akár ide lehet sorolni a kocsmatúrákat is. Bár több sport közül is lehet választani, a legismertebb és legkedveltebb a férfiak körében a futball, illetve a nőknél a röplapda. Ezen kívül várható kosárlabda, röplabda és kézilabda edzések megszervezése mindkét nem tekintetében. 

A SportoLAW csapata először egy igényfelmérést szeretne végezni: céljuk, hogy megnézzék, hány hallgatót érdekelnének az általuk szervezett edzések és tervezett rendezvények. Ennek felméréséhez létrehoztak két űrlapot:

Igényfelmérés Férfi Futsal „edzés” (egymás elleni játék):

https://docs.google.com/…/1dQG3MV3hVdWK4O6jLWR0a2Q…/edit

Igényfelmérés Női Röplabda „edzés” (egymás elleni játék):

https://docs.google.com/…/1pVibYjFlBN1GRu4rpSdRHsH…/edit

A SportoLAW Facebook oldalát IDE kattintva éritek el.

A SportoLAW Instagram oldalát IDE kattintva éritek el.

Bővebb információkért keressétek az alábbi elérhetőségeket:

Jair Jansen: +36304473319
Zsinkó Dániel: +36308135536
Kálmán Martin: +36302175090

1 thought on “Ismét elstartol a SportoLAW – igényfelmérés

Comments are closed.

EnglishGermanHungarian