Venicz Ábel

venicz_abel

Sziasztok!

Venicz Ábel Zsolt vagyok a PTE Állam- és Jogtudományi karának másodéves hallgatója, valamint a Media Iuris vloggere. Budapest mellett lakom, tehát épp eleget kaptam belőle életem során, választásom ezért is esett Pécsre. Próbáltak-e lebeszélni? Persze, de hiába. Döntésemet azóta sem bántam meg, hiszen nagyszerű itt egyetemistának lenni.

A Media Iurisba azért jelentkeztem, mert a szerv alakulása óta szinte folyamatos betekintést nyertem munkásságukba és úgy éreztem, tudok azonosulni azzal, amit ők képviselnek. Továbbá szeretnék azon munkálkodni én is, hogy minél több ember megismerje, mit is tud nyújtani egy vidéki egyetem.  Az sem titok, hogy a párom nem más, mint Ludas Blanka, a Media Iuris bloggere.

Szabadidőmben szeretek sportolni, többek között kosarazni és focizni, de persze az e-sportot sem vetem meg. Párommal közös hobbink Pécs kávézóinak ’’tesztelése”, továbbá nagyon szeretek vele utazgatni, sorozatot nézni. A hétvégéket többnyire a családdal töltöm, szüleimmel, két testvéremmel és Néróval, az 1 éves frenchievel.

Remélem, a csapat többi tagjával meg tudjuk mutatni nektek, milyen sok színű a pécsi jogászok élete.

likeheartlaughterwowsadangry
0
EnglishGermanHungarian