[metaslider id="9331"]

Tóth Melitta Noémi

melittaTóth Melitta Noémi vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karának negyedéves, jogász szakos hallgatója.

Egy Pécs melletti községben élek, de időm nagy részét Pécs belvárosában töltöm, hiszen mind a tanulmányaim, mind a szabadidős tevékenységeim ide kötnek.

A gimnázium utáni következő lépés – hogy melyik egyetemre jelentkezzek –  nem nagyon volt kérdéses, mivel már évekkel a felvételi előtt tudtam, hogy ebben az irányban szeretnék továbbtanulni, és abban is biztos voltam, hogy szeretnék közelebbről megismerkedni a joggal. A jogon belül számos terület érdekel, leginkább a polgári, illetve a büntetőjogi szféra, ezeken kívül foglalkoztat a kriminológia és a kriminalisztika területe is.

A Media Iuris csapata régóta vonzott, de csak az 5. szemeszterben vettem a bátorságot, hogy csatlakozzak, azóta pedig cikkeimmel én is segítem a csapat munkáját. Érdeklődési köröm rendkívül széles, így a receptes cikkektől kezdve a filmajánlókon át, egészen a különböző hátborzongató gyilkossági történetek – kriminalisztikai szempontból történő – boncolgatásáig sokféle cikket olvashattok tőlem! 😊

EnglishGermanHungarian