[metaslider id="9331"]

Szládovics Fanni Vanessza

szladovicsSziasztok!

Szládovics Fanni vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karának jogász szakos hallgatója. Az egyetemi tanulmányaimat megelőzően Zalaegerszegen jártam gimnáziumba, és tulajdonképpen itt tudatosult bennem, hogy a jogász szakmában szeretnék elhelyezkedni.

2021-ben nyertem felvételt a PTE-re, majd nem sokkal később arra az elhatározásra jutottam, hogy jelentkezem a Media Iuris csapatába. Már kisebb koromban is szerettem olvasni, ebből kifolyólag fogalmazni és mindig érdekelt a média, illetve újságírás világa. Ezek mellett motivált az is, hogy egy jó csapat tagjává váljak, ahol a közösségépítés és a hallgatótársaim megismerése mellett lehetőségem nyílik arra, hogy a hobbimnak élve folyamatosan bővítsem ismereteimet. Úgy gondolom, hogy a Media Iuris tagjává válni számomra egy kiváló első lépés, valamint lehetőség volt ezek eléréséhez.

Kisvárosi, vidéki lányként vágytam a nagyvárosba, így Pécs, na meg persze az egyetem pezsgő, ugyanakkor családias hangulata, kulturális sokszínűsége nem okozott csalódást. Hallgatói éveim alatt ameddig csak tudom, szeretném az egyetemi lapot írásaimmal színesebbé tenni, cikkeimmel másokat is gondolkodásra késztetni, barátságos, nyitott személyiségemmel pedig törekszem arra, hogy a közösségi életben is aktívabb szerepet vállaljak.

EnglishGermanHungarian