[metaslider id="9331"]

Molnár Nadin Mária

nadinSziasztok!

Molnár Nadin vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar jogász szakos hallgatója. Tanulmányaimat az egyetemen 2021-ben kezdtem el, azelőtt a Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium AJTP-s diákja voltam. Egészen kisiskolás korom óta nem volt kérdés számomra, hogy jogot szeretnék tanulni, az viszont, hogy az otthonomtól ennyire messze menjek, a legutolsó pillanatban dőlt el. Ennek ellenére úgy érzem, jobban nem is dönthettem volna.

A számomra ismeretlen hely és emberek az első pillanattól fogva magukkal ragadtak, teljesen a részesévé szerettem volna válni magának Pécsnek és az egyetemnek. Ezért is jelentkeztem az első adandó alkalommal a Media Iuris szerkesztőségébe, hogy egy csapat tagja lehessek és egyik legkedvesebb tevékenységemet a tanulás mellett is folytatni tudjam. Az pedig, hogy mostantól írásaimat bárki elolvashatja csak hab a tortán.

A római jog szeretete miatt a polgári jog is közel áll a szívemhez, de mivel még nem láttam mindent, így nyitott vagyok szinte az összes jogág felé. Szeretem, amit tanulok és úgy érzem, megtaláltam a szenvedélyemet, amivel szívesen foglalkozom majd életem hátralevő részében. A sok tanulás mellett viszont próbálok az egyetemi életbe is szervesen belefolyni, igyekszem minél több programon részt venni és minden lehetőséget megragadni, amit az egyetem kínál.

Rólam röviden ennyi, beszéljenek helyettem a cikkek, ha pedig még mindig van, ami érdekelhet, a suliban biztosan összefutunk.

EnglishGermanHungarian