[metaslider id="9331"]

Maricsek Bence

maricsekSziasztok! Maricsek Bence vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának jogász szakos hallgatója. 2021-ben kezdtem meg az egyetemi tanulmányaimat a baranyai megyeszékhelyen, előtte a kaposvári Lorántffy Zsuzsanna református iskolában jártam ki a gimnáziumot és az általános iskolát is. Tősgyökeres kaposvári lokálpatriótaként arra törekedtem az egyetemi jelentkezésnél, hogy szülővárosomhoz közeli helyet válasszak, hiszen bármennyire is szeretek új helyeket felfedezni, annyira nem voltam bátor hogy például Miskolcra menjek. A jogi karra való jelentkezésemnek az oka pedig egyszerűen a humán beállítottságom.

Azért csatlakoztam a Media Iuris csapatába 2022 őszén, mert ki akartam próbálni magam, mint szerkesztő, valamint egy jó csapat tagja szerettem volna lenni. Az írás gimnazista korom óta érdekel, de sosem kezdtem vele semmit, egészen eddig. Ezenkívül még szeretek a természetben időt tölteni és túrázni, továbbá foglalkoztat a tömegközlekedés és ezen belül a vasút világa.

Előszeretettel írok majd túraajánlókat, történelmi témájú cikkeket, illetve szinte bármiről, amit érdekesnek gondolok. Remélem ti is érdekesnek fogjátok találni az irományaimat. 🙂

EnglishGermanHungarian