[metaslider id="9331"]

Ludas Blanka

Ludas Blanka

Sziasztok!

Ludas Blanka vagyok, a Media Iuris aktív munkatársa és a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar joghallgatója. Nagyatádon élek, a gimnáziumi tanulmányaimat Pécsett végeztem el egy horvát nemzetiségi iskolában. Az 5 év alatt teljesen magával ragadott a város színes és mozgalmas világa, ezért nem is volt kérdés számomra, hogy érettségi után itt maradok. A történelem iránti érdeklődésből adódóan már egészen általános iskolás korom óta tudtam, hogy a jog az én asztalom, amiben a szüleim is támogattak.
Az egyetemnek köszönhetően csodálatos emberekkel ismerkedtem meg és sok jó élménnyel lettem gazdagabb, amelyek megérdemlik, hogy elmeséljék őket. Fontosnak tartom, hogy egy nagyobb közösség tagjai mindig legyenek jól tájékoztatva a körülöttük történő eseményekről, ezért is léptem be az egyetem médiacsoportjába, mert a legfőbb célunk a karunk bemutatása pár hétköznapi diák szemszögéből. Elérhetőek vagyunk szinte az összes közösségi oldalon, ahol megtalálhatjátok tudósításainkat, írásainkat.
Magamról talán még annyit, hogy szabadidőmben szeretek sportolni (mellette sokat enni), utazgatni, családommal és a barátaimmal lenni. Könnyen megtalálom a közös hangot másokkal, nagyon szeretek filmeket nézni és olvasni.

Kövessetek minket nagy figyelemmel, hiszen Értetek vagyunk, hogy megmutassuk nektek a PTE ÁJK „napos” oldalát.

EnglishGermanHungarian