[metaslider id="9331"]

Krémer Franciska

Sziasztok!

Krémer Franciska vagyok, a Pécsi Állam- és Jogtudományi Kar hallgatója.

Mindig is érdekelt a szépirodalom, olvasási szenvedélyem kiskorom óta sem változott. Ma is ugyanolyan gyermeki izgalommal fogok a kezemben egy számomra érdekesnek ígérkező könyvet, mint régen. Írást is kipróbáltam már, bár inkább csak a saját mulattatásomra, de most úgy döntöttem, kipróbálom magam élesben is, amihez a Media Iuris adott lehetőséget. Számomra kikapcsolódást jelent, mikor tollat ragadhatok és egy adott témába belemélyedhetek. Nemcsak agyserkentő hatása van, hanem lehetőséget ad önmagam megismeréséhez is. Nem győzőm hangsúlyozni, hogy mennyire szimpatikus volt ez a közeg, mikor jelentkeztem szerkesztőnek.

Pécset azért választottam, mert azt láttam a hallgatókon, hogy segítőkészek, kedvesek, barátságosak és ezek a kevésbé fontos dolgoknak tűnő mozzanatok kovácsolták egy családdá a PTE ÁJK csapatát is. Más egyetemi városokban ez nem volt ennyire szembetűnő, így kérdés sem volt, hogy Pécsre jövök továbbtanulni. Középiskolás koromban döntöttem el, hogy jogot szeretnék tanulni, milyen indíttatásból, azt most még nem tudnám elmagyarázni, de életem egyik legjobb választásának tartom, hogy ide jelentkeztem.

Nyitott személyiségnek tartom magam, szeretek új emberekkel beszélgetni, megismerni őket közelebbről. Sokféle téma érdekel, de főleg az irodalom, művészetek, sport, pszihológia terén mozgok otthonosan. Ez persze nem az jelenti, hogy kíváncsiságomnak határokat szabok. Szeretem magamat beleásni mindenféle témákba, azokról ismereteket gyűjteni és a megfelelő következtetéseket levonni. Remélem, sikerül az olvasókkal elmélkedéseimet, érzéseimet megosztani, és ezáltal gondolkodásra késztetni.

EnglishGermanHungarian