[metaslider id="9331"]

Klász Bettina

klászSziasztok!

A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának negyedéves jogász szakos hallgatója vagyok. Gimnáziumi éveimet a Koch Valéria Iskolaközpontban töltöttem, ott fogalmazódott meg bennem, hogy a jövőben jogi tanulmányokat szeretnék folytatni. Leginkább a nemzetközi, illetve az európai jog az, amik közel állnak az érdeklődési körömhöz. Magyarországi németként diplomaszerzés után szeretnék olyan helyen elhelyezkedni, ahol jogi tanulmányaimat össze tudom kötni a nemzetiségi élettel.

A Media Iurisba 2022 tavaszán jelentkeztem. Mindig is érdekelt az írás, szeretem megosztani a gondolataim másokkal, így úgy éreztem a Media Iuris a nekem való hallgatói szervezet.

Az érdeklődési köröm nagyon széles, sok minden érdekel, így igyekszem ennek hűen változatos cikkeket írni. Cikkeim célja, hogy a mindennapi témák, illetve a szórakoztatás mellett számomra fontos témák mellett is kiálljak, illetve olyan témákat is érintsek, amelyek talán kevésbé népszerűek, de számomra kedvesek és érdekesnek találom őket.

EnglishGermanHungarian