[metaslider id="9331"]

Hautzinger Anna

hautzingerTanulmányaimat 2019 szeptemberében kezdtem meg a pécsi jogi karon. Gimnáziumi éveimet a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumában töltöttem. A középiskolában humán beállítottságú voltam, nagyrészben az ezen tantárgyak iránti érdeklődésem adott alapot az elhatározásomnak, miszerint jogi irányban szeretnék továbbtanulni. Jelenleg a családjog és a bűnügyi tudományok állnak hozzám a legközelebb, azonban más jogágakban is megtalálom azokat a területeket, amelyek felkeltik az érdeklődésemet.

Szívesen veszek részt a kari szervek által szervezett eseményeken, többek között ezért csatlakoztam harmadév elején a Fiatal Értelmiségi Klubhoz, melynek keretében több nagyszerű programon vehettem részt az utóbbi félévek során. A Media Iuris szerkesztőségébe való jelentkezésem egyik apropója is az volt, hogy szeretnék aktívabb részese lenni a közösségi életnek, a magazin pedig erre kiváló lehetőséget nyújt.

Gyerekkoromban volt egy időszak, amikor kedvtelésből papírra vetettem a gondolataimat – többnyire verseket és meséket írtam – azonban ezt a hobbit igen hosszú időre félretettem. A Iuris-ban  jó lehetőséget láttam arra, hogy ismét, már némileg „komolyabban” foglalkozzak az írással. Hallottam egy barátnőmtől, aki már korábban a csapat tagja volt, hogy szerkesztőként sokat lehet fejlődni az írás terén, amit nagyon hasznosnak tartok. Mindemellett a Media Iuris egy nagyszerű közösséget alkot, amihez hiba lett volna nem csatlakozni. Ami a cikkírást illeti, az érdeklődési köröm széles, így többféle témában olvashattok majd tőlem.

EnglishGermanHungarian