[metaslider id="9331"]

Ferenczi Fanni

Ferenczi Fanni

Sziasztok!

Fanka vagyok, 2017 óta tanulok a PTE ÁJK-n, de eredetileg Budapestről érkeztem. Egész életemben extrovertált személyiségnek tartottam magam, amit szerencsére a karon több módon is tudok kamatoztatni, szeretek új dolgokba belevágni, kipróbálni magam minden téren. A Media Iuris csapatába is így kerültem.

Világ életemben fontos szerepet játszott az életemben az olvasás és az írás, már az általános iskolában is én jelentkeztem először, ha valakinek valamiről beszámolót kellett írnia. Ma már nem jelentkezem olyan gyorsan, de még mindig imádom a billentyűzetet vagy a papírt koptatni egy-egy jól megírt írás érdekében. Jelenleg legjobban interjúkat szeretek készíteni, valószínűleg azért, mert emberek között érzem a legjobban magamat.

Remélem, hogy a jövőben sok olyan cikket olvastok majd tőlem, ami felkelti az érdeklődéseteket, bemutatkozásomat pedig egy általam szeretett (és csak félig-meddig idevágó) idézettel zárnám:

„Tudom, egy szál nyomorult kis romantikus történelmi regény nem váltja meg a világot. De az csodás volna, ha pár embert olvasás közben olyan boldoggá tenne, mint engem írás közben.” /Meg Cabot/

Fanka

EnglishGermanHungarian