Brlas Dóra

BrlasDora_kicsi

Sziasztok!

Brlas Dóri vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának jogász szakos hallgatója. Már a középiskolai éveimet is Pécsett töltöttem, a Leőwey Klára Gimnáziumban szereztem érettségit emelt angolos osztályban. Nagyon örülök, hogy a továbbtanulásnál nem a fővárost választottam, ott sosem tudnám magamat ennyire otthon érezni. 2019-ben szereztem meg az első diplomámat Nemzetközi tanulmányok szakon. A tudásszomjam csillapítására jelentkeztem jogász szakra, régóta a terveim között szerepelt, hogy jogi területtel is foglalkozzam.

Abszolút szenvedélyem az utazás, mindig is kétlaki életet éltem, ez innen fakad talán. Ha tippekre van szükségetek, vagy meghallgatnátok egy lehetetlen történetet arról, hogyan sikerült lekésnem életem első önálló repülését, vesztem el teljesen egy nyolcmilliós nagyvárosban, vagy kellett igénybe vennem kórházi segítséget többezer kilométerre az otthonomtól, keressetek bátran! Bizonyosan tudok hasznos tanácsokat adni, és hozzáfűzni valamilyen megmosolyogtató személyes sztorit.

A Pécsi Tudományegyetem eddig is sokat adott nekem, olyan lehetőségeket tudtam kihasználni, amelyek teljesen megváltoztatták az életemet és a személyiségemet is. Mindenkinek azt kívánom, hogy ilyen egyetemi évei legyenek!

A Media Iurisba 2020. februárjában léptem be, mert jó érzés kifejteni a gondolataimat, a véleményemet írásban, és mert azt mondták jó buli lesz. 🙂 Tényleg az!

likeheartlaughterwowsadangry
0
EnglishGermanHungarian