[metaslider id="9331"]

Biró Sára

Biró Sára vagyok a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi kar jogász szakos hallgatója.

Nem kellett sokat gondolkodnom a felvételi előtt, hogy melyik egyetemre is adjam be jelentkezésem. Kaposváriként ez tűnt a legjobb opciónak, amellett a sok jó mellett, amit már hallottam az egyetemről, a diákéletről és az egyetem adta lehetőségekről. Fel sem merült a kérdés, hogy első helyen bármi mást jelöljek meg. Életem egyik legjobb döntése volt.

Már gimnazista éveim kezdetétől érdekelt a jog világa, és emellett az iskolai szereplésektől sem riadtam vissza. Énekkarban, karácsonyi műsorban gyakran szerepeltem, és ezek mellett számos versenyen, vetélkedőn, iskolai rendezvényen részt vettem.

Egy ideig készültem újságírónak, pszichológusnak, még tengerbiológusnak is, de valahogy a jog mindig visszatért az életembe. Rengeteg új lehetőséget, ismeretséget, élményt hozott eddig az életembe, és remélem a maradék pár év még egyszer ennyi boldogságot és nevetést tartogat magában.

A Media Iurisnak hála, belekóstolhatok a média világába is, ha már utam a nagybetűs élethez végül nem azzal kezdődött el.

Remélhetőleg írásaim sok emberhez eljutnak majd, és azt kíváncsian olvassák majd.

Köszönöm a bizalmat!

EnglishGermanHungarian