[metaslider id="9331"]

Berki Vivien

Sziasztok!

Berki Vivien vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudomány Karának hallgatója.

Veszprémben születtem, érettségimet pedig a Vetési Albert Gimnáziumban szereztem meg. Már a gimnáziumi éveim elején megfogalmazódott bennem, hogy jogi diplomát szeretnék szerezni, így a pályaválasztáskor nem volt túl nehéz dolgom. Sokkal nagyobb kérdés volt, hogy melyik egyetemet válasszam.

Ugyan Pécs a gimnáziumi éveim alatt nem nőte be magát a szívembe, nem titok, hogy kezdetben nem is itt képzeltem el egyetemi éveimet. A sors azonban másképp gondolta ezt, és mégis itt lyukadtam ki, amit őszintén szólva egyáltalán nem bántam meg. Mind a jogi kar, mind a város magával ragadott, és most már határozottan ki tudom jelenteni, hogy jó helyre kerültem. Az itt töltött időm során rengeteg fantasztikus embert ismertem meg, ezek a barátságok pedig csak még jobban megerősítettek abban, hogy Pécs számomra a megfelelő város. Az pedig csak hab a tortán, hogy a családi hagyományt folytatva én is PTE hallgató vagyok.

Az írás iránti szenvedélyem általános iskolás korom óta velem van. Sosem volt számomra akadály, ha valamelyik órára beadandót, esszét vagy fogalmazást kellett írni. Rengeteg regénybe, novellába kezdtem bele az évek alatt, viszont sosem volt igazán lehetőségem élesben kipróbálni magam. A Media Iuris éppen ezért egy kiváló hely a számomra, hiszen a csapat részeként lehetőségem van arra, hogy élesben is kipróbáljam magam, valamit fejlesszem képességeimet. Érdeklődési köröm igen tág, így képes vagyok a legkülönbözőbb témákkal kapcsolatban cikket írni.

Magamról talán még annyit, hogy szabadidőmben – az íráson kívül – szeretek a kutyámmal hosszú sétákat tenni, valamint a legjobb barátaimmal lenni, akik támogatnak mindenben és felejthetetlen emlékekkel gazdagítanak.

Vivi

EnglishGermanHungarian