[metaslider id="9331"]
pécs

Idén sem marad el a Pont Ott Parti Pécsett!

Az előző évekhez hasonlóan 2022-ben is megrendezésre kerül a Pont Ott Parti, amelynek részeként július 21-én a megszokott módon Pécs is várja a kedves érdeklődőket, leendő gólyákat. 

És hogy mire lehet számítani?

Alapvetően a Pont Ott Parti arra szolgál, hogy az ország minél több városában lehetőséget biztosítsanak együtt izgulni és várni – elsősorban a felvételi ponthatárokat már türelmetlenül váró diákoknak –, hiszen ezen ponthatárok alapján dől el, ki melyik egyetemre, karra, szakra nyer felvételt. A program már 17 órakor kezdetét veszi a Széchenyi téren, ahol az Pécsi Tudományegyetem 10 kara mellett különböző egyetemi szervezetekkel és partnerekkel is lehet találkozni, beszélgetni, és együtt várakozni amíg nyolcat üt az óra – ekkor kerülnek kihirdetésre a ponthatárok, és nagyjából ekkor érkezik az a bizonyos SMS. A program még tartalmazza a pécsi diákok által jól ismert PTE Brass Band és a Táncoló Egyetem fellépését, majd ezt követően Szakács Gergő, a Follow The Flow egyik frontembere gondoskodik a jó hangulatról. 

pécs

Természetesen az eseményen a részvétel ingyenes, sőt még regisztrációhoz sem kötött. A program alatt egy Selfie Machine is elérhető lesz, így biztosan lesz maradandó emlék az estéről – nem érdemes elmenni mellette!

A Pont Ott Parti Pécsett hivatalosan 22:30-kor ér véget, ám van lehetőség a ponthatárok kihirdetése után is bulizni: a Pécsi Szalon Beer Bar biztosítja a helyet az afterpartihoz; a belépés ingyenes, a fergeteges buli garantált!

Ne hagyd ki te sem!

 

Bővebb információért és részletekért kattintsatok ide!

 

Források: 1, 2

EnglishGermanHungarian