[metaslider id="9331"]

Hétfőtől ismételten várja a hallgatókat a HÖT Plusz Szolgáltatói Iroda!

2021. február 1-jétől, nem csak második szemeszter kezdődik meg a Pécsi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karán, hanem a Hallgatói Önkormányzati Testület által üzemeltetett Szolgáltatói Irodai, azaz a HÖT Plusz is újra kitárja kapuit vásárlói számára. A HÖT Plusz Szolgáltatói iroda a pécsi jogi kar szerves része, ugyanis az épületbe érve nap mint nap elsétálunk előtte. A portások után az iroda munkatársai üdvözlik az érkezőket. A nyitvatartást az online oktatás a továbbiakban befolyásolja:

Hétfő: 9:00-15:00
Szerda: 9:00-13:00

A HÖT Plusz elérhető szolgáltatásairól az iroda egyik munkatársa mesélt nekünk:
,,Jövő hétfőtől a jelenlegi helyzetre való tekintettel, a megszokott rendtől eltérünk, és rövidített nyitvatartással állunk a hallgatók rendelkezésére. Az eddigi szolgáltatások továbbra is elérhetőek lesznek. Termékeink, a PTE LAW brand-hez tartozó ajándéktárgyak a készlet erejéig megvásárolhatóak, nyomtatást, fénymásolást, szkennelést, iratfűzést és az alkotmányjogi könyvek vásárlását is módunkban áll teljesíteni. A legnépszerűbb termékünk a PTE LAW-s pulóver újra kapható minden méretben (S, M, L, XL, XXL). A HÖT Plusz Szolgáltatói iroda feladatai közé tartozik a hallgatók közvetlen és közvetett segítése is. A későbbiekben a nyitvatartáson az igényeknek megfelelően az iroda vezetője, Cservenka Erik és a HÖT elnöke, Horváth Dominik változtathatnak. Szeretettel várunk Minden kedves érdeklődőt!” – nyilatkozta Jacsó Blanka

Ahogyan azt Blanka is mondta, az iroda változott időrendben ugyan, de a továbbiakban is nyitva lesz, így bátran lehet hozzájuk fordulni bizalommal, az ÁJK főépületében, a bejáraton belépve közvetlenül jobbra. A Media Iuris további sikeres munkát kíván a HÖT Plusz csapatának!

További hírekért kövessétek a Hallgatói Önkormányzati Testület platformjait, a HÖT Pluszt és a Media Iuris-t.

1 thought on “Hétfőtől ismételten várja a hallgatókat a HÖT Plusz Szolgáltatói Iroda!

Comments are closed.

EnglishGermanHungarian