[metaslider id="9331"]
hetedik-1024x726

Hétfőn újabb sorozatgyilkos lesz terítéken az ÁJK-n!

 

November 11-én a he7edik című filmmel folytatjuk a Krimi Hétfő Filmklubot! A lélegzetelállítóan izgalmas krimi-thriller helyszíne New York vigasztalan, szürke és nyirkos betonrengetege, ahol őrült sorozatgyilkos után nyomoz a rendőrség. A férfi a Bibliában megírt hét halálos bűn lajstromát követve szedi áldozatait, míg üldözői, a nyugdíjba készülő, higgadt és bölcs, William Somerset nyomozó és a türelmetlen, lobbanékony újonc, David Mills megpróbálják megakadályozni beteg terve végrehajtásában. A befejezés azonban olyan csavart tartogat, amihez foghatót csak a legjobb Hitchcock-filmekben láthattunk.

A filmvetítést követő beszélgetésen szó lesz az intuíció szerepéről a nyomozásban, a személyiségzavarokról, valamint a filmhez kötődően érintjük a vallási kérdéseket is. Mindebben segítségül hívjuk Prof. Dr. Tényi Tamás egyetemi tanárt, MTA doktora, a PTE KK Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika igazgatóját, Dr. Tamás Roland teológus, katolikus lelkipásztor, tanszékvezető főiskolai docenst, valamint Dr. Angyal Miklós r.orvos ezredes igazságügyi orvosszakértőt, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt főnyomozóját!
A részvétel ingyenes!

A Krimi Hétfő Filmklubról Horváth Orsolyával a szervezővel készítettünk interjút, amit egy korábbi cikkünkben olvashattok!

Bővebb információk: https://www.facebook.com/krimihetfofilmklub/

EnglishGermanHungarian