[metaslider id="9331"]

Gyere el az ELSA Pécs eseményére és ismerd meg hazánk villamos energetikai lehetőségeit

2022. február 28-án kerül megrendezésre a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar, valamint az ELSA Pécs (The European Law Students’ Association) szervezésében az első idei szakmai esemény, amelyre a szervezők szeretettel várnak minden érdeklődő oktatót és hallgatót egyaránt.

Az előadó vendég Süli János, aki a Paksi Atomerőmű bővítéséért felelős tárca nélküli miniszter. A miniszter úr előadásában megismerhetjük, hogy milyen Magyarország villamosenergetikai helyzetképe, valamint szót fog ejteni az ellátogató érdeklődőknek a Paks II. projektről, amiről már biztosan többen hallottatok, olvastatok. Az eseményre Süli János mellett ellátogat Mittler István, a Paks II. Zrt. kommunikációs igazgatója, illetve tiszteletét teszi a Pécsi Tudományegyetem vezetése is.

Kiemelendő, hogy a rendezvény nem sajtónyilvános, kizárólag egyetemi polgárokat és tanárokat várnak. Természetesen a járványügyi szabályokra figyelemmel a maszk viselése és a védettségi kártya bemutatása itt is kötelező lesz!

Az előadáson való részvétel előzetes regisztrációt igényel, amit ide kattintva tudtok megtenni 2022.02.25. 23:59-ig.

A rendezvényen a helyek száma limitált, hiszen az ÁJK egyik termében, az Irk Albert előadóteremben kerül megrendezésre, amelynek a befogadóképessége 80 fő. Ennek értelmében fontos megjegyezni, hogy az első 80 regisztrált fő tud rajta részt venni, akiknek a helyszínen be kell mutatniuk a védettséget igazoló kártyájukat.

Ha szeretnél többet megtudni a villamos energetikai helyzetről Magyarországon, színesíteni a műveltségi szintedet, akkor mindenképpen gyere el erre a szakmai eseményre, amely hozzájárul a hallgatók tudományos ismereteinek fejlesztéséhez és ahhoz, hogy az egyetemi élet ne csak izgalmas, de tanulságos dolgokból is álljon!

Ha felkeltette érdeklődésedet a rendezvény, akkor ott a helyed 02.28-án az Irk Albert előadóban! További információkért látogassatok el az esemény Facebook oldalára!

 

Cikk forrása: 1, 2, 3, 4, 5

EnglishGermanHungarian