[metaslider id="9331"]
golyabal

Gólyabál interjú 2.0

A Media Iuris vloggereinek köszönhetően egy rövid videó formájában már megismerhettétek a tavalyi év bálkirályát és bálkirálynőjét, Dér Ádám és Kiss Boglárka személyében. Pár mondatban válaszoltak néhány, a vloggerek által feltett kérdésekre, azonban nekem is voltak kérdéseim számukra.

kémia érettségi kiss boglárka pte ájk
Kiss Boglárka

Media Iuris: Számítottál arra, hogy téged is bálkirálynőnek jelölnek?

Kiss Boglárka: A gólyatáborban nyújtott teljesítményünk alapozta meg szerintem a választást és mivel elég aktív voltam, valamilyen szinten számítottam a jelölésre.

Media Iuris: Mennyiben befolyásolt ez a felkérés a bálra való felkészülésben?

Kiss Boglárka: Igazából semmiben. Igyekeztem lazára venni és “majd lesz valami” alapon gondolni erre az egészre. Nyilván mikor oda kellett állni akkor izgultam, de felesleges volt.

Media Iuris: Nagyon szép és elegáns ruhád volt. Direkt erre az alkalomra csináltattad vagy készen vásároltad meg?

Kiss Boglárka: Csináltattam a ruhát. Én álmodtam meg és volt szerencsém személyesen kiválasztani az anyagokat. Nagyon élveztem ezt a részét a “felkészülésnek”, abszolút megérte ráfordítani az időt, hiszen az esküvő kiállításon is szerepelt a ruha, ami a bálkirálynői cím mellett nagy elismerés volt.

Media Iuris: Milyen feladatot kellett végrehajtanod a cím elnyeréséért?

Kiss Boglárka: Nem igazán voltak feladatok. Egy bemutatkozást vártak el a jelöltektől, amiben röviden el kellett mondanunk miért pont ezt a kart választottuk.

Media Iuris: Mit tanácsolnál az idei év bálkirálynő jelöltjeinek?

Kiss Boglárka: Minden kedves jelöltnek azt tudnám tanácsolni, hogy legyenek lazák, nyugodtak és adják önmagukat. Ez az este nem arról szól igazából, hogy elnyerjenek egy címet, sokkal inkább arról, hogy jól érezzék magukat és megünnepeljék tanulmányaik megkezdését a karon.

Dér Ádám

Media Iuris: Ahogy Bogitól is, tőled is azt kérdezném először, hogy számítottál-e a bálkirályi jelölésre?

Dér Ádám: A tavalyi bálkirály választás máshogy volt, mint az idei. Minden gólya csapatból egy bálkirály és egy bálkirálynő jelöltet választottak és meglepetésemre az 1-es csapat jelöltje én lettem. Őszintén mondom, hogy engem körülbelül a Palatinusban küldtek ki, hogy én vagyok a jelölt.

Media Iuris: Mint lány, tudom milyen előkészületekkel jár egy ilyen esemény, de kíváncsi lennék arra, hogy te, mint fiú, hogyan készültél fel a bálra?

Dér Ádám: Ahogyan már a videó blogban is mondtam (csak kicsit másnapos voltam) nem sok időt fordítottam a készülődésre. Inkább úgy fogalmazom meg, hogy minden night-outra ugyanannyit fordítok.

Media Iuris: A korona elnyerésén kívül mi a legemlékezetesebb pillanatod az estéről?

Dér Ádám: Hogy a barátaimmal lehettem és jól érezhettük magunkat.

Media Iuris: Részt veszel az idei gólyabálon?

Dér Ádám: Természetesen részt veszek és kíváncsi is leszek, hogyan fog alakulni a ,,verseny”.

Media Iuris: Hogyan ünnepelted meg a győzelmet?

Dér Ádám: Egy szolid estével, ahol elengedtük magunkat.      

Az már egyszer biztos, hogy a tavalyi év bálkirályi párja nagyon élvezte a gólyabál estéjét. Minden első éves hallgatónak, aki részt vesz a pécsi jogi kar által szervezett bálon, nagyon jó szórakozást kívánok. Csípjétek ki magatokat és bulizzatok egy hatalmasat!

EnglishGermanHungarian