[metaslider id="9331"]

Fedezd fel a természetet egyetemi módra!

Sajnálatos módon a koronavírus mindenki életét megnehezítette ebben a pár hónapban. Az eseményeket sorra halasztotta, illetve mondta le minden egyetem, hiszen a szervezőknek és a felsőbb vezetésnek is sokkal fontosabb a hallgatóik egészsége, mint egy-egy buli, bál vagy éppen csak egy apróbb összejövetel.

Az egyetemista élet teljesen más megfogalmazást nyert ebben a fél évben sajnos, azonban most végre esélyt látunk arra, hogy szaktársainkkal és barátainkkal együtt újra közös programokon vehessünk részt. Ugyanis most egy különleges egyetemi Túrasorozatott hirdettek ki az egyetemek közösen. Ezek közt a túrák között szerepel gyalogos, biciklis, illetve vízitúra is, amelyen bármely egyetem hallgatója, tanára, dolgozója részt vehet.

Most kapaszkodj meg, hiszen mindez jutalommal is jár! Azon egyetemi polgárok, akik legalább 9 túrát teljesítenek 2021. július végéig, sorsoláson vesznek részt és közülük 5 fő, fejenként egy 24.000 ft értékű sportszerutalványt nyerhet.

Az első túrák már most szeptemberben indulnak, mégpedig 09. 19-én a Holdvilág Árok körtúrával kezdődik gyalogosan Budapesten, majd 09. 26-án folytatódik A pandúri tanösvénnyel és Baja látnivalóival.

Szerintem érdemes részt venni rajta!

EnglishGermanHungarian