[metaslider id="9331"]
hot-plusz

Dolgozz a HÖT Plusz Szolgáltatói Irodában!

A Hallgatói Önkormányzati Testület ( HÖT ) Szolgáltatói Irodája előtt nap, mint nap elsétálunk – kivéve, ha a KTK épületéből érkezünk, valamelyik emeleti folyosón keresztül az ’A’ épületbe. A napokban új, nyitott pozíció került meghirdetésre, melyre 2019. november 29-ig lehet jelentkezni. Ennek okán arra gondoltunk, hogy utánajárunk, hogy mi a feladata egy ott dolgozó hallgatónak. Milyen előnyökkel – esetleg hátrányokkal – jár a szerepkör betöltése.

A HÖT Plusz irodavezetőjét, Weich Lilit kérdeztük:

Weich Lili

Media Iuris: A HÖT Plusz Szolgáltatói Iroda vezetőjeként beavatnád az olvasóinkat, hogy mi a szerepe, feladata az irodának?

Weich Lili: A Höt Plusz Iroda, egyből az „A” épület bejáratánál található, így kicsit olyan szerepe van, mint egy hotelben a recepciónak. Ha valaki keres egy termet, oktatót, előadást, az hozzánk fordul, szóval az egyik fő funkciója az irodának az információszolgáltatás. Másfelől nálunk kaphatóak a kar hivatalos ajándéktárgyai, illetve nyomtatási lehetőséget is biztosítunk. Kari rendezvényekre jegyeket árusítunk és az alkotmányjog tankönyvek is itt szerezhetők be.

Media Iuris: Az elmúlt napokban a Hallgatói Önkormányzat újabb nyitott pozíciót hirdetett meg, ami azt jelenti, hogy lesz személyi változás a munkatársak körében?

Weich Lili: Igen. Az egyik munkatársunk ebben a vizsgaidőszakban megszerzi az abszolutóriumot és innentől teljes gőzzel az államvizsgákra kell koncentrálnia, így az ő helyére biztosan keresünk valakit. A további személyi változásokról pedig egyelőre nem beszélhetek, de azt gondolom, hogy sose árt, ha valahol a fiókban ott lapul egy plusz pályázat, önéletrajz, ami bármikor előhívható.

Media Iuris: Mi a feladata egy ott dolgozó hallgatónak, milyen előnyökkel jár a munkakör betöltése?

Weich Lili: Aki a Höt Pluszon dolgozik, az garantáltan bekerül a kar vérkeringésébe. Kis túlzással az összes rendezvényen jelen vagyunk, segítjük a HÖT munkáját. Ezen kívül számos előnnyel jár még, ha valaki velünk dolgozik.

Media Iuris: Milyen az ideális HÖT Plusz munkatárs, kiknek a jelentkezését várjátok?

Weich Lili: Az egyik legfontosabb tulajdonság a precizitás. Ez minden olyan munkahelyen alapkövetelmény, ahol pénzt kezelnek, így nálunk is. Elengedhetetlen továbbá a rugalmasság és a kedvesség. Fontos, hogy a hallgatóknak jó benyomása legyen rólunk.
Bárki jelentkezhet, mindenkit bíztatok rá, hogy adja be a pályázatát, néhány percet vesz igénybe, és senkinek sincsen veszítenivalója.


A pályázatokat a hot@ajk.pte.hu e-mail címre várják! Ne feledjétek, a pályázatok beérkezési határideje vészesen közeleg!


A pályázatokat a hot@ajk.pte.hu e-mail címre várják! Ne feledjétek, a pályázatok beérkezési határideje vészesen közeleg!

EnglishGermanHungarian