[metaslider id="9331"]
krimihetfo-1024x576

Budapest Noir a pécsi jogi karon!

A 2019/2020-as tavaszi szemeszter első Krimi Hétfőjére, 2020.02.10-én kerül sor, a PTE Állam-és Jogtudományi Kar (7622 Pécs, 48-as tér 1.) Óriás Nándor előadótermében 17:00-tól!

Ezúttal a 2017-ben debütált Budapest Noir c. magyar krimi kerül terítékre. A szereplőgárdában többek között az Aranyéletből is ismert Anger Zsolt, Dobó Kata és a 2016. áprilisában súlyos stroke-ot elszenvedő Kulka János is szerepet kapott.

A Gárdos Éva rendezte film, mely Kondor Vilmos – Bűnös Budapest c. regénye alapján készült Gordon Zsigmondról, a kiábrándult bűnügyi újságíróról szól, aki egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a ’30-as évek Budapestjén. A szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében az, hogy kiderüljön az igazság.

Természetesen a szervezők ezúttal is gondoskodtak a filmvetítést követő szakmai beszélgetőpartner meghívásáról. Ezúttal Dr. Nagy János alezredes, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa érkezik, aki beavatja a nézőket a valós nyomozások rejtelmeibe.

A rendezvény INGYENESEN látogatható!

A film előzetese:

Csatlakozz az eseményhez és gyere el!


Előző bejegyzésünk: A pécsi jogi kar érzékeny a fejlődésre és a változásokra! – Nyílt nap 1. rész

 

EnglishGermanHungarian