[metaslider id="9331"]
szalay

Beerpong Bajnokság a Szalay László Kollégiumban

Március 23-án, vagyis jövő szerdán, este 6 órai kezdettel kerül megrendezésre a Szalay László Kollégiumban egy egyetemisták körében nagyon népszerű és kedvelt szabadidős elfoglaltság: Sörpong Bajnokság!

A Szalay László Kollégium (a köznyelvben UNIV kollégiumként is emlegetett) Kollégiumi Diákbizottsága szervezésében szerda este lehetőség nyílik egy kis kikapcsolódásra. Mivel korábban a járványhelyzet nem nagyon kedvezett a közösségi programok megtartásának, így számos programot el kellett halasztani, azonban a helyzet már jóval biztatóbb, így az elmaradt őszi beerpongot most lehetőség van pótolni a tavaszi félév első eseményeként a kollégiumban. Így ha már unod a sok tanulást és egy kicsit lazulnál, gyere el, mert itt a helyed!

szalay

A rendezvényre 2-3 fős csapatok jelentkezését várják, elsősorban azokat, akik a Szalay László kollégiumban laknak, de mehetnek olyan 2-3 fős csapatok is, ahol a jelentkezők között vegyesen van Szalay kollégista, és nem kollégista/külsős is. 32 csapatot tudnak összesen fogadni, úgyhogy ha kedvet kaptatok, siessetek a jelentkezéssel, nehogy lemaradjatok, mert a helyek több mint fele már betelt! Azok a csapatok, ahol csak olyan személyek lennének, akik nem a Szalay László Kollégium lakói, először várólistára kerülnek, és ha nem jelentkezik hétfőig 32 csapat, akkor a várólistás csapatokkal töltik fel a helyeket. Így ha van kedvetek, mindenképpen érdemes jelentkezni!

A rendezvény ingyenes, de jelentkezéshez kötött: a szalaybeerpong@gmail.com e-mail címre várják a jelentkezéseket csapatnévvel és a tagok nevével együtt. A rendezvény az első emeleti aulában lesz megtartva. Fontos továbbá, hogy ha a sör nem igazán fekszik nektek, de mégis szeretnétek egy jót játszani, akkor fröccspongra is lehetőség van! A 3 legügyesebb csapat pedig még díjban is részesül.

Gyertek el minél többen, várunk Benneteket!

 

Képek forrása: kiemelt kép, 1

EnglishGermanHungarian