[metaslider id="9331"]
pte-rektor-videoklip

A PTE rektora is bevállalta! Szerepet vállalt az egyetem új videóklipjében! VIDEÓ!

A Pécsi Tudományegyetem hivatalos videómegosztó csatornáján pár napja tette közzé azt a videóklipet, melyre a leírás szerint hetek, hónapok óta készültek, még a veszélyhelyzet alatt.

„Dallal és videóval jelképezik a Pécsi Tudományegyetem vezetői, oktatói, munkatársai összetartozásukat. A dal ötlete a koronavírus járvány ideje alatt született meg. A kezdeményezés ötletgazdája, a PTE Kapcsolati és Nemzetköziesítési Igazgatósága egyedülálló alkotást hozott létre. A PTE indulója példaértékű összefogást tükröz, hiszen a DAL elkészítésében az egyetem rektora is szerepet vállalt. Emellett számos dékán, oktató, adminisztratív dolgozó és vezető, a Sportiroda, a Karrier Iroda és a Média iroda munkatársai is részt vettek a produkció elkészítésében. A szervezők szerint egy egyetemhez méltó, egyedülálló klip született. Nem a betegség, hanem az egészség, nem a magányos home office, hanem a közösségi lét, a szórakozás került előtérbe. Ez a közös munka az egyetem kollégáinak új élményt, új szerepkört jelentett, hiszen a szereplők jórészt lelkes amatőrök. Az induló szövegének írása, a stúdiómunkák és videófelvételek, valamint a PTE Táncegyüttes produkciójának főpróbája sok örömteli percet, emlékezetes órát jelentett a résztvevők számára. A végeredmény önmagáért beszél. Tőlünk, Nektek, Rólunk és Rólatok szóljon a dal: „PTE, itt az én helyem!” – Írják a videó leírásában.

Úgy tűnik a klip és a dal is eléggé megosztja a nézőket a YouTube-on. A videó alatt nem kímélik a kommentelők az egyetemet és magát a produkciót sem.

Nektek, hogy tetszik? Írjátok meg kommentben!

Kiemelt kép forrása: PTE1367/youtube.com

EnglishGermanHungarian