[metaslider id="9331"]

A jogászság megváltása egy kávészünet alatt – Az Arsboni sajtóközleménye

Az Arsboni kutatása a jogi munkaerőpiacról végre elérhető és már csak a kitöltésre vár!
A kérdőívünk a jogi piacon dolgozó összes szereplő – legyen szó joghallgatóról vagy már végzett jogászról – véleményére kíváncsi. A nehézségeikre. A motivációjukra. A vágyaikra. Megnyitjuk a kommunikáció és fejlődés csatornáját munkáltatók és munkavállalók között is, így elősegítve a közös diskurzust.

Értékelésre kerülnek a legismertebb jogi munkáltatók, a mindennapi közérzeted vagy a fizetéshez és a work-life balance-hoz kapcsolódó érzéseid.
Célunk, hogy a munkavállalókat megismerve hiteles képet kapjunk a mai magyar jogi munkaerőpiacról és a közösen megfogalmazott célokért, illetve a nehézségek ellen együttes erővel tehessünk.

A beérkezett kérdőíveket értékeljük, honlapunkon publikáljuk, illetve kérésre a résztvevőknek is elküldjük.

Ha bánatod van, ne tartsd magadban. A munkavállalók ventilálása a kérdőív tematikája mentén segíti elő a munkáltatók fejlődését és employee-barátabbá válását.

Ha nem a jog jövője vagy a jövő jogászaink élete motivál téged, hanem inkább a rekreáció, a zene, a lakberendezés vagy a nyaralás, akkor is érdemes részt venned kutatásunkban. A kitöltők között ugyanis kisorsolunk 4 darab 2021-es Sziget napijegyet, egy 75000 forint értékű IKEA vásárlási utalványt, illetve egy 75000 forint értékű utazáshoz felhasználható kupont a repjegy.hu jóvoltából.

Egy kávészünetnyi idő, mindössze ennyi a kitöltés. Cserébe viszont részese lehetsz valami sokkal nagyobbnak… a jogi piac innovációjának.

EnglishGermanHungarian